Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 09:00

БОГОДАРІВСЬКА ШКОЛА



Ми навчаємося не для школи, а для життя!
(Сенека Молодший)                                       


Категорії розділу
ШКІЛЬНІ НОВИНИ [8]
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2020 » Травень » 26 » COVID-19
21:25
COVID-19

НЕ МОВЧИ – ДЗВОНИ!

Під час пандемії СОVID–19 життя мільйонів українських дітей тимчасово обмежується домівками та гаджетами, діти не знають, як самостійно розв`язати певні супутні небезпечні виклики. За інформацією громадської організації «Ла-Страда-Україна» Національна дитяча гаряча лінія з початку запровадження в Україні карантину прийняла понад 4 тис. звернень від дітей, підлітків, а також запитів дорослих щодо дітей. Більшість звернень тісно пов`язані з поширенням пандемії СОVID–19 та стосується насильства і жорстокого поводження з дітьми у власних родинах, проблем із психологічним здоров`ям дітей, ризиків, з якими діти стикаються в Інтернеті тощо.

         У разі виникнення скрутних ситуацій всі учасники освітнього процесу можуть звертатися до консультантів Національної дитячої гарячої лінії, що зменшить кількість випадків, коли через свою необізнаність дитина, яка опинилася у складній життєвій ситуації, обирає помилкову модель поведінки і лише погіршує своє становище.

     Наразі національна дитяча гаряча лінія надає консультації в телефонному та онлайн-режимахв будні дні з 12.00 до 20.00, короткийномер 116 111 (безкоштовно з мобільних телефонів), 0800500 225 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Категорія: ШКІЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 599 | Додав: odinsash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Корисні посилання

Барвінківський районний відділ освіти

Президент

Верховна рада

Комітет державної премії України

Професійно-технічна освіта в Україні

dak-print.com.ua

www.useti.org.ua

Всеукраїнський тестовий портал

www.vstup.info

Євро 2012


Copyright MyCorp © 2024